Nemzetgazdasági Minisztérium

Magyar Gazdaságért Díj kitüntetésben részesül Benus Ferenc, a Mátrai Hegesztéstechnikai és Szakképzési Kft. ügyvezető igazgatója az iparban ezen belül is a hegesztési eljárások hazai oktatása terén végzett több évtizedes munkájáértMiniszteri Elismerő Oklevélben részesül

Barcza Attila főhadnagy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Informatikai Intézet Vámszakmai Feldolgozó Rendszerek Főosztály főosztályvezetője.Dr. Baté Zsuzsanna, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Adószakmai Elnökhelyettes jogi szakreferense.Dr. Bencsik Krisztina, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága Pénzügyi és Gazdasági Főosztály főosztályvezetője.
Bodócsi Mihály
pénzügyőr alezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága Bűnügyi Ellátó Főosztály főosztályvezető-helyettese.


Csáki Istvánné, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Kiemelt Informatikai Fejlesztések Főosztálya Fejlesztés Koordinációs Osztály informatikai szakreferense.Daniné Dr. Égető Mária, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság jogi szakreferense.Dr. Hervay Judit, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Felügyeleti, Ellátási és Társadalmi Párbeszéd Főosztály főosztályvezető-helyettese.Dr. Horváth Ilona, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály főosztályvezetője.Horváth Zsuzsanna, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Informatikai Főosztály informatikai szervezője.Karacs Imre, Sáp Községi Önkormányzat polgármestere.Dr. Kaspár Brigitta (külföldi tartózkodása miatt oklevelét később veszi át).Kertész Balázs, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Tervezési és Elemzési Főosztály főosztályvezető-helyettese.Kókai Hajnalka, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Bérgazdálkodási Főosztály főosztályvezető-helyettese.Koltányi Károlyné, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szerencsejáték Felügyeleti Főosztály Pénznyerő Automaták és Játéktermek Engedélyezési és Hatósági Osztály hatósági ügyintézője.Kovács Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság Tiszabecsi Kirendeltsége főosztályvezetője.Marsi Márta Erzsébet, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Pénzügyi és Számviteli Főosztály főosztályvezetője.Mitró Sándorné, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szervezetszabályozási és Titkársági Főosztály főosztályvezető-helyettese.Nédó Ferenc, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi Főosztály szakmai koordinátora.Dr. Orosz Márta, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkaügyi Főosztály közigazgatási tanácsadó-jogásza.Dr. Sors László, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala elnökhelyettese.Végh Antal, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Informatikai Főosztály alkalmazás-üzemeltetője.

Fotó: Árvai Károly